• Vandaag besteld is morgen in huis*
  • Gratis bezorging
  • Uitgebreid assortiment
  • Service vanuit de winkels

Ode aan de klompKlompen... dit jaar meer dan ooit gedragen. 
Wat maakt deze klompen nou zo geweldig? 

Kijk eens naar je voor- of achterdeur.
Grote kans dat daar een paar schoenen staat die je aantrekt voor een klusje in of rondom het huis.
Misschien heb je ze zelfs wel aan je voeten terwijl je dit leest.

In deze blog geven we aandacht aan de klomp. Of beter gezegd; een ode aan de klomp.
Wie bekend is met deze welbekende klompen, zal dit ook beamen. Klompen (ook wel muilen genoemd) zijn één van de meest veelzijdige schoenen die je ooit heb aangeschaft. 

Ben je vaak thuis aan de slag? Trek even snel je klompen aan. Hond uitlaten? Trek even snel je klompen aan. Even snel boodschappen doen? Klompen aan. De afvalbak die aan de straat moet? Snel de klompen aan. En helemaal nu we veel thuis aan het werk zijn, is de waarde van deze fantastische schoen enorm toegenomen. Dit komt natuurlijk door het gemak waarmee je de klomen eenvoudig aantrekt, maar deze Wolky klompen hebben nog meer te bieden. Onderstaand lichten de we de voordelen toe: 

Waar komen de klompen vandaan?
Klompen vinden zijn oorsprong in de ouderwetse houten klomp. In de middeleeuwen ontdekte men al het gemak van dit stevige model dat de voeten goed ondersteunde. De klomp heeft ondertussen een flinke transformatie ondergaan, maar je ziet nog steeds de gelaatstrekken van de houtklompen terug. Maar wat maakt het deze klompen speciaal?

Ga maar eens na hoeveel je jouw 'achterdeur schoenen' stiekem aan hebt. Vaak zijn dit pantoffels, slippers, of afgetrapte oude schoenen. Wanneer je hierover nadenkt kom je al gauw tot het besef dat dat meer is dan je denkt. Dan is het best apart dat we hier onze afdankertjes of goedkope slippers voor gebruiken. Het is niet zo dat onze voeten rondom het huis ineens genoegen willen nemen met schoenen die totaal geen support bieden. Alsof onze voeten dan opeens géén ondersteuning meer nodig hebben. Niet is minder waar. Juist op deze plekken is het van onschatbare waarde om de juiste schoenen te dragen. 

Thuis hebben jouw voeten ook aandacht nodig
In tegenstelling tot andere schoenen die je in en rondom huis kunt dragen, bieden deze Wolky klompen ook daadwerkelijke ondersteuning in en rondom huis. Ze ondersteunen de voeten, zijn zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Daarnaast hebben vele klompen zelfs een uitneembaar voetbed, waardoor ze ideaal zijn voor steunzolen. Daarnaast gaan de klompen lang mee en zijn ze ook geschikt om buitenshuis te dragen. En wat dacht je van op het werk?

Vooral in de zorg wordt deze type klomp als prettig ervaren
Of je nu in de medische sector werkt, tandarts bent, de hele dag rond loopt in het ziekenhuis of een ander beroep hebt waarbij het handig is om je schoenen snel aan en uit te kunnen doen; de klomp biedt de uitkomst! Ook op je werk is het namelijk belangrijk dat de schoenen flinke support bieden. Zeker zodra je wat ouder wordt is het belangrijk dat je de juiste ondersteuning hebt. Onderstaand een overzicht van een aantal klompen. Bekijk ze hier allemaal:

Comfort online bestellen